تجارت و صادرات عسل+ قیمت خرید و فروش روز

کشور ما با داشتن دامنه ها، دشت ها و باغات متعدد یکی از تولید کنندگان اصلی عسل در جهان است. تجارت و صادرات عسل با توجه به تولید بالای این محصول در کشور به سایر کشورها انجام می شود. قیمت خرید و فروش روز عسل به صورت صنعتی و توسط زنبورداران در سایت موجود است.

تجارت عسل

عسل که دارای مواد آنتی باکتریال و ضدعفونی کننده است در درمان و تسکین بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. خواص غذایی و دارویی این محصول تجارت عسل را به یکی از پررونق ترین کسب و کارها تبدیل نموده است.

تنها ماده ی غذایی که فاسد نمی شود عسل است که دارای حالت اسیدی است، اما به سبب وجود قند در آن این ویژگی ملموس نیست، البته میزان  رطوبت پایین و PH اسیدی در آن نیز مانع از تکثیر میکروب و باکتری می شود. وجود این ویژگی ها باعث شده که عسل برای درمان عفونت های تنفسی مانند برونشیت، سرماخوردگی، سینوزیت همچنین برای کم اشتهایی و درمان زخم آکنه اثربخش باشد.

در برخی از نقاط کشور مانند طالقان و دماوند با داشتن شرایط آب و هوایی و دامنه های منحصر به فرد عسل آویشن برداشت می شود که کیفیت بالایی نیز دارد. برای حفظ ترکیبات و مواد موجود در این محصول برداشت آن در دمای زیر 40 درجه توسط زنبورداران انجام می پذیرد. نوع تغذیه ای که زنبور دارد در رنگ این ماده اثرگذار است؛ مثلاً اگر تغذیه زنبور از اقاقیا باشد رنگ عسل روشن است اما اگر از آویشن باشد به رنگ کهربایی یا قرمز تیره است.

غلظت عسل نشان دهنده ی این است که آب موجود در آن کم است و میزان شهد خوبی در آن به کار رفته است. این محصول نوعی خوراکی سالم و مقوی است که تأمین کننده ی برخی از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است از جمله: C،K، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن، منگنز، سلنیوم.

صادرات عسل

وجود شرایط اقلیمی مناسب و پوشش گیاهی منحصر به فرد زمینه را برای تولید عسل در ایران  فراهم نموده به نحوی که کشور ما را به یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان این محصول تبدیل کرده است. صادرات عسل به کشورهای زیادی انجام می شود و در سال های اخیر توجه به برندسازی و بسته بندی مناسب در افزایش صادرات نقش بسیاری داشته است.

مهم ترین تولیدکنندگان عسل در کشور ما استان های: زاهدان، لرستان، اردبیل، همدان و کردستان هستند.

همانطور که بیان کردیم کشور ما یکی از برترین تولیدکنندگان این محصول است و صادرات به کشورهای مختلفی انجام می شود که برخی مانند چین، ترکیه، کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق به صورت مستقیم و به کشورهای اروپایی به صورت غیر مستقیم و توسط یک کشور ثالث انجام می پذیرد. کشور ما می تواند با برقراری روابط با کشورهای اروپایی و توجه بیشتر به امر برندسازی  به صورت مستقیم عسل را به این کشورها صادر نماید و سهم زیادی از بازارهای این کشورها را به دست آورد.

صادرات این محصول  ضمن راحت بودن از سود سرشاری برخوردار است. زیرا:

  • این ماده غذایی فساد پذیر نیست و مدت زیادی پس از تولید قابلیت استفاده دارد.
  • حمل و نقل راحتی دارد و تجار نیاز به پرداخت هزینه گزاف برای آن ندارند.
  • دارای قیمت متغیری در بازارهای جهانی است و این امر باعث شده تجار سود خوبی از صادرات آن کسب نمایند.

ضمن پیدا کردن بازار فروش برای محصول و انجام معامله تجار باید نسبت به قوانین صادراتی مطلع باشند. مراحل صادرات در تمامی محصولات طبق قوانین و استانداردهای بین المللی باید صورت گیرد. این مراحل به ترتیب شامل مراحل زیر است:

  • مشخص شدن هزینه گمرک
  • دریافت مجوز برای صادر نمودن کالا
  • دریافت مجوز بهداشت برای محصول
  • انتقال کالا تا گمرک
  • دریافت گواهی مربوط به بازرسی
  • بیمه نمودن محصول تا رسیدن به مقصد

بزرگترین شریک تجاری ایران کشور عراق است و وجود توافق نامه ها بین این دو کشور باعث شده که معامله و صادرات به آسانی امکان پذیر باشد. صادرات این محصول به بازارهای عراق به دو روش صورت می گیرد:

  • خرید و فروش در بازار مرزی و یا با یک واسطه در آن کشور
  • انتقال عسل به گمرک عراق و وارد کردن به بازار آن کشور توسط تجار عراقی

این نکته قابل ذکر است که به دلیل مرغوبیت و کیفیت بالای این محصول و کاهش ارزش ریال بسیاری از تجار عراق اقدام به خرید محصولات ایرانی و فروش با قیمت بالاتری به بازار سایر کشورها می نمایند.

قیمت عسل

عوامل مختلفی در تعیین قیمت عسل موثرند که از جمله این عوامل می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • عسل باید رنگ و ظاهر مطلوبی داشته باشد.
  • این محصول باید طعم و مزه خوبی داشته باشد.
  • به هیچ عنوان نباید شکرک زدگی داشته باشد.

علاوه بر عوامل فوق حجم محصول خریداری شده از جمله مواردی است که در تعیین قیمت آن اثرگذار است و خرید به صورت عمده برای تجار و صاحبان فروشگاه ها به صرفه تر است.

طبیعی بودن یا مصنوعی بودن تغذیه زنبور  نیز در  قیمت عسل موثر است؛ زیرا در این حالت میزان تولید 4 برابر می شود اما به کیفیت عسل ارگانیک نیست؛ قابل ذکر است که در تغذیه مصنوعی از شکر و آب استفاده می شود.

خرید عسل

انواع متفاوتی از این محصول در کشور ما تولید می شود که به صورت تک گله مانند آویشن نیز موجود است. خرید عسل با توجه به ارگانیک بودن و کیفیت آن صورت می گیرد و خریداران این نکته را مد نظر قرار می دهند.

فروش روز عسل

شاخصه های زیادی در قیمت و فروش روز عسل دخیل اند که یکی از این عوامل کیفیت عسل است؛ تعیین میزان کیفیت توسط آزمایشگاه های تخصصی انجام می شود. عسل هایی که کمیاب تر هستند و به شرایط اقلیمی و گیاهی خاصی برای تولید آن ها نیاز است مانند عسل تک گله آویشن، قیمت بالاتری نسبت به سایر محصولات دارند و عسل هایی که برداشت بیشتری دارند مانند عسل چهل گیاه ارزان تر هستند.

کیفیت بسته بندی این محصول با توجه به اینکه فلزی، شیشه ای و یا پلاستیکی باشد در قیمت نهایی آن موثر است. منطقه ای که عسل برداشت می شود هم در تعیین قیمت نهایی آن اثر گذار است، البته این مورد بیشتر مربوط به عسل های وارداتی است.

مجموعه ما با آشنایی نسبت به بازارهای صادراتی و قوانین بین المللی و شرکای تجاری کشور سهم زیادی در صادرات این محصولات به کشورهای مختلف دارد. عرضه بی واسطه این محصولات توسط مرکز ما در بازارهای داخلی کشور نیز سبب شده تا این محصولات با قیمت ارزان به دست مشتریان برسد.

خریداران گرامی می توانند با مراجعه به سایت ما نسبت به ثبت سفارش اقدام نمایند و خرید راحت و مطمئنی داشته باشند. کارشناسان مجموعه ی ما برای خرید به صورت  عمده در تمامی ساعات روز آماده پاسخگویی به مشتریان هستند.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *